Schepzalm - Spakenburgse Vishandel Vathorst

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Schepzalm

Warmgerookte Spakenburgse Schepzalm.
Trakteer uw visite of (zaken)relaties eens met een bijzondere delicatesse, een warmgerookte zalm valt bijzonder in de smaak!

Onze zalm wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen rookton boven eiken- en beukenhout gerookt.
De zalm, ook wel schepzalm genoemd, wordt warm gerookt en krijgt daardoor een bijzondere smaak.
Deze smaak komt het beste tot zijn recht wanneer u de zalm op kamertemperatuur serveert.
Door het warm roken krijgt de zalm een bijzonder zachte structuur waardoor het vlees makkelijk met een lepel van het vel geschept kan worden. Hierdoor wordt de zalm in Spakenburg ook wel schepzalm genoemd.
Omdat de ambachtelijke bewerking van pekelen, drogen en roken tijdrovend is, hebben we uw bestelling voor een hele zijde graag enkele dagen van te voren binnen.

 
 
Uw eigen haring- of rookparty ?
Neem vrijblijvend contact op!
06-52720696
 

Wanneer u iets te vieren heeft, bieden wij u compleet verzorgde visschotels maar ook voor verse en/of gebakken vis bent u natuurlijk van harte welkom.

 
 
Visschotel de luxe
Gourmetschotel
Visschotel klein
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu